donderdag 31 oktober 2013

Rick op de planken in de maaspoort

 
Rick speelt mee in de musical Anatevka deze is omgezet in het dialect en heet dus nu de Fiedelear op ut Daak ( Foto's bij gevoegd..)
Uitvoering is vrijdag 1 en zaterdag 2 nov om 20.15 uur en op zondag 3 nov om 15.00 uur
 

 
 
Een musical in het Venloos dialect
Het Venloos Operette Gezelschap presenteert samen met het Tegels Symfonie Orkest een musical in het Venloos dialect. In plaats van een ‘echte Operette’ is voor een modernere ‘Musical’ gekozen. Een prachtig verhaal met veel zang en dans en allemaal ‘oet de regio Venlo’. Jong talent Liselotte Gijsen neemt de choreografie voor haar rekening en Jeroen Marcelissen de regie en de algehele artistieke leiding. De muzikale verantwoordelijkheid ligt in handen van Bas van Gestel.

Tevye is de melkboer in het kleine Russisch dorpje Anatevka. Hij wil zoals alle andere mensen in het dorp, vasthouden aan de traditie, want dat geeft zekerheid. Er komen echter nieuwe tijden. De Joden worden in tsaristisch Rusland veelvuldig door de autoriteiten geïntimideerd. Tevye besluit zijn dochter Tzeitel uit te huwelijken, maar ze blijkt zelf al een partner gevonden te hebben: de kleermaker Mottel. Mottel heeft geen geld, maar Tevye geeft uiteindelijk toch zijn zegen aan het huwelijk. Zijn tweede dochter Hodel krijgt een relatie met een jonge revolutionair die verbannen wordt en zijn derde dochter Chava trouwt met de christen Fjedka, en dat wordt Tevye te veel. Hoe loopt dit af?
 
KAARTEN BESTELLEN 
Bestel nu je kaarten en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Koop je kaarten hier online en binnen een paar muisklikken heb je de kaarten al in huis. Kies je voor e-tickets dan betaal je geen reserveringskosten. 
Makkelijk, veilig, voordelig en snel! kaarten kosten  € 25.25 pp


Geen opmerkingen:

Een reactie posten